Nieuwe jassen voor de c.s.v.VIOS Midwinterloop

Nieuwe jassen voor de c.s.v.VIOS Midwinterloop
Eind 2012 werd de sponsorcommissie van c.s.v. VIOS benaderd door de voorzitter van de stichting Stichting Impuls. Men was bereid een éénmalig bedrag te geven aan de actieve Vaassense zaterdag voetbalvereniging. Voorwaarde hierbij was dat men wel een concreet doel aangewezen zou willen hebben voor besteding van het bedrag. In goed overleg met de club en de sponsorcommissie heeft men uiteindelijk een uitstekend doel gevonden, namelijk de midwinterloop. Alle medewerkers van deze jaarlijkse prestatieloop zijn vanaf dit jaar uitstekend te herkennen aan de prachtige, door de stichting gesponsorde, gele jassen. De midwinterloop heeft op zaterdag 5 januari haar 27e midwinterloop georganiseerd waarbij vele honderden deelnemers hun individuele prestaties testen op 5 verschillende parcoursen en afstanden. Het is een evenement dat in de loop van vele jaren uitgegroeid is tot een goed georganiseerd sportieve samensmelting van gezelligheid en prestaties van jong en oud. De op christelijke leest geschoeide stichting vormt een uitstekende combinatie met de zaterdagvoetbalvereniging. De Sponsorcommissie is bijzonder blij met de geste van de stichting en beloofd dat de medewerkers de jassen de komende jaren met trots gaan dragen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.