Talenten zetten eerste stappen in BosanTON young gymnast toernooi

Talenten zetten eerste stappen in BosanTON young gymnast toernooi
Zaterdag 5 januari reisden de jong talenten van AGIOS af naar Almelo voor het BosanTON Young gymnast toernooi. Een toernooi welke bestaat uit vier wedstrijden voor meisjes van 5 t/m 8 jaar. Het doel van deze wedstrijd is het opdoen van wedstrijdervaring met als motto: meedoen is belangrijker dan winnen. AGIOS doet met twee teams mee aan dit toernooi. Het AGIOS Talenten team bestaande uit Julia Bloemberg, Isa Kruese, Kiki Klinkum, Annebel Brantsma en Marijn Zwijnenberg liet mooie oefeningen op de vloer zien. Het AGIOS Sterren team met Mirthe van de Lagemaat, Isa van Deelen, Tessa Blok en Iris Koetsier turnden als sterren op sprong. Voor bijna alle meisjes was het hun allereerste turnwedstrijd en was alles erg spannend. Maar de meisjes hebben zich goed staande weten te houden en kijken met plezier uit naar de volgende wedstrijden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.