Nieuwjaarsreceptie bij SV Vaassen druk bezocht

Nieuwjaarsreceptie bij SV Vaassen druk bezocht
De nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging SV Vaassen is goed bezocht. Vele leden, maar ook buurtverenigingen, wensten elkaar van harte een goed 2013! In een korte toespraak memoreerde voorzitter Ben Meuleman enkele hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. Ook blikte hij vooruit naar het nieuwe jaar. Meuleman heette als eerste iedereen van harte welkom. Daarbij bedankte hij de wethouder, Jan Berkhoff, beide andere Vaassense voetbalverenigingen, de carnavalsverenging en de biljartclub extra voor hun komst. Ook de beide hoofdsponsoren werden voor het voetlicht gehaald. Hiermee bedankte de Vaassen-voorzitter alle sponsoren voor de ondersteuning van de club. Sportief gezien heeft SV Vaassen vorig jaar een stapje terug gedaan. Meuleman: “Ik denk dat we, ook naar de stand kijkend, nu in de klasse zitten waar we op dit moment thuishoren. Een klasse met veel derby’s.” Verder heeft SV Vaassen zowel bij de dames als de heren een seniorenteam minder. “Bij de jeugd heerst rust en zijn we groeiende. Door het nieuwe jeugdbestuur loopt het daar op rolletjes. Het winterkampioenschap van onze A-jeugd laat zien dat we op de goede weg zijn. Het maakt ons trots dat aankomend seizoen deze lichting de senioren zal komen versterken”, aldus Meuleman. Het Toon Bouwmeester-toernooi voor de jeugd werd afgelopen jaar voor de eerste keer in de zaal gehouden. De deelnemers waren razend enthousiast zodat dit toernooi zeker een vervolg krijgt. Mogelijk groter van opzet. Het bestuur is in gesprek met kandidaten om hoofdtrainer Patrick Patty op te volgen. Meuleman: “Het is traditie om tijdens de nieuwjaarsreceptie de nieuwe trainer bekend te maken. Bij deze is dat traditie af. We willen een goed overwogen beslissing nemen.” De club richt zich dit jaar op duurzaamheid. In de kantine is onlangs al LED-verlichting aangebracht. Onderzocht wordt of dat ook in de lichtmasten verwerkt kan worden. Bovendien wordt gekeken of het plaatsen van zonnepanelen rendabel is.  Ook de inrichting van het clubhuis wordt iets gewijzigd. Er komt een interactief jeugdhonk. Meuleman: “En door de privatisering is de ruimte beneden die nu gebruikt wordt door de gemeente straks in te richten als nieuwe ruimte voor trainingsmaterialen. Om de veiligheid op het terrein te vergroten willen we de stroken langs het entreepad naar de kantine verharden. Daardoor ontstaat meer ruimte om te parkeren en betere zichtlijnen voor de fietsers. Bovendien kunnen hulpdiensten het clubhuis dan goed bereiken.” Tot besluit van zijn toespraak brak Ben Meuleman met nog een  traditie. De jubileumwijzer op weg naar het honderdjarig bestaan heeft plaats gemaakt voor een puzzel waarvan jaarlijks stukje verdwijnt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.