Gewapende overval op woning

Gewapende overval op woning
Maandagavond rond 19.30 uur werd een oudere man in zijn woning aan de Woestijnweg in Vaassen overvallen. De dader -een in het zwart geklede man- kwam en ging vermoedelijk te voet. Rond 19.30 uur werd het slachtoffer plotseling geconfronteerd met een overvaller in zijn woning. De overvaller dreigde met een vuurwapen en eiste geld. Hij ging er uiteindelijk met onbekende buit vandoor. Het slachtoffer belde vervolgens de politie die direct een onderzoek opstartte.

Signalement

Het slachtoffer omschreef de dader als volgt:
getinte / donkere huidskleur
tenger postuur
zwarte bivakmuts,
sjaal voor de mond, donkere kleding.
Hoe de dader gekomen en weer vertrokken is, is nog onduidelijk. Mogelijk dat hij te voet was. Voorzover bekend was hij alleen.De recherche onderzoekt de zaak.

Getuigen gezocht

Wie heeft mogelijk de man die aan het signalement voldoet rond 19.30 uur op of in de omgeving van de Woestijnweg in Vaassen gezien. Of wie heeft anderszins informatie over deze woningoverval. De politie vraagt getuigen van het incident zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.