Anna Kroes exposeert bij Viattence

Anna Kroes exposeert bij Viattence
Anna Kroes-Veluwenkamp exposeert haar eigen werk

van 4 januari tot en met 5 maart 2013 bij Viattence, locatie Wendhorst Heerde. Vervolgens is hetzelfde werk vanaf 5 maart tot en met 6 mei 2013 te bewonderen in De Speulbrink te Vaassen. Anna is geboren in Oldebroek, woont sinds 1975 in Hattem en is 73 jaar. Ze is bekend om haar park- en beeldentuin “de Schoppert” bestaand uit een schitterende vijvertuin, een bostuin en een door buxushagen omgeven tuin van circa 1 ha groot. Een aantal beelden van Beeldhouwersgroep Beernink uit Hattem wordt hier geëxposeerd. Van mei tot en met oktober is deze tuin elke woensdag geopend. Anna beschikt ook over een eigen expositieruimte en schildert met name bloemen en landschappen. Ze heeft zelf les gehad van Alie Schutte uit Ommen en Marijke van Otterloo-van Olst uit Marle. Kom de expositie van Anna aanschouwen en besef dat ze pas op latere leeftijd is begonnen met schilderen
.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.