De Christmas celebration is een waanzinnig succes gebleken

De Christmas celebration is een waanzinnig succes gebleken
Op 22 December in de Blue sky in Emst, ten bate van Stichting Sidney and friends. De entree was gratis echter was een vrije gift voor het goede doel te doneren bij de kerstman. Dit gezamenlijk met de sponsoring van vele ondernemers (deze stonden op spandoeken vermeld) uit de regio en de opbrengst van de verloting waarbij o.a. weekend weg aangeboden door van Erkelens adviesgroep en luxe beauty arrangement van wellnessresort de Zwaluwhoeve te winnen waren samen met nog meer dan 100 andere prijzen. Hiermee is er een opbrengst gerealiseerd van  € 9113.43 De stichting is afgelopen zomer opgericht voor het welzijn van meervoudig gehandicapte kinderen en jong volwassenen. De stichting wil een huifbed aanschaffen zodat deze kinderen, met een ernstige beperking, kunnen paardrijden. Terugblikkend op een fantastische tijd werd het idee voor een reünie geboren. Veel oud personeelsleden vervulden vrijwillig hun oude functies. De coverband Celebration stelde zich beschikbaar en smaakvol Vaassen van Dennis Dijkhof zorgde voor versnaperingen.  Het was voor de organisatie dan ook fantastisch om te zien dat deze avond een groot succes is gebleken vandaar dat op Zaterdag 21 December 2013 de  tweede editie staat gepland. Bijzondere giften zijn o.a. een kerstkaart actie van een familie uit Emst, die een mail hebben verzonden aan alle bekenden en het bedrag van de kaarten + verzenden heeft gedoneerd aan de stichting op deze avond. Kapsalon Corienn heeft een spaarpot in de zaak gehad met een fantastische opbrengst. Olliebollen actie van de Bosrand uit Vaassen.  Meer info op www.stichtingsidneyandfriends.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.