Spelletjesmiddag in Bloemfontein Vaassen

Spelletjesmiddag in Bloemfontein Vaassen
Op donderdag 24 januari 2013 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein een spelletjesmiddag in het gebouw Bloemfontein aan de Wetstraat in Vaassen. Iedereen is van harte welkom om van 14.00 uur tot 16.00 uur een spelletje te komen spelen. Dat kan sjoelen zijn, rummicub, een kaartje leggen, noem maar op. U kunt gerust uw kinderen of kleinkinderen meenemen om gezamenlijk een spelletje te spelen. Aan de Wetstraat in Vaassen staat het gebouw de Bloemfontein. Op donderdag 24 januari bestaat de mogelijkheid om ‘smiddags bij Bloemfontein gezellig binnen te lopen en mee te doen aan een spelletjesmiddag. Houdt u erg van rummicub dan kunt u dat spelen maar bent u meer een sjoeler dan kunt u gaan sjoelen. Misschien wilt u liever met een paar buren een kaartje leggen dan kan dat ook. Misschien heeft u thuis een leuk spelletje die u wilt meenemen om met andere buurtbewoners te spelen. Onder het spelen kunt u een praatje maken met andere buurtbewoners of gewoon gezellig samen een kopje thee drinken. Er is voor elk wat wils. U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u hoeft  alleen voor de gebruikte consumpties te betalen. Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:

Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-620988

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.