Enthousiasme tijdens rondleidingen nieuwe sporthal

Enthousiasme tijdens rondleidingen nieuwe sporthal
Afgelopen donderdag (10 januari) maakten ongeveer tachtig personen gebruik van de mogelijkheid tot een rondleiding door de in aanbouw zijnde sporthal van de Koekoek. Het bestuur van de Koekoek verzorgde de rondleidingen die speciaal voor de huidige gebruikers en medewerkers van de Koekoek werden georganiseerd. Er werd uitleg gegeven over de bijzondere vloer die er in komt te liggen, namelijk een professionele punt-elastische vloer, uitgevoerd in een paarse kleur. Daarnaast was er aandacht voor de te installeren klimwand en kon men alle ruimtes bekijken. Van de kleedkamers tot en met de materialenbergingen, de aanwezigen waren er vol lof over. Volgende week wordt de klimwand geïnstalleerd en over twee weken start de aanleg van de vloer. Dit laatste neemt zeker vier weken in beslag. Vanaf zaterdag 16 maart zal de nieuwe sporthal in gebruik worden genomen. Wederom een mijlpaal in de bouw van de accommodatie!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.