Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert gymnastiek

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert gymnastiek
Het wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in de periode januari tot en met maart 2013, op de maandagmiddag gymnastiek voor alle buurtbewoners.  Dit vindt plaats in Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Deze lessen vinden plaats van 14.00 tot 15.00 uur. De gymnastieklessen worden gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en zijn van start gegaan op maandag 7 januari. De lessen worden geleid door Belia Verbeem, fysiotherapeute bij Veenstade. De eerste les was spannend voor de deelnemers, maar ook voor Belia die de lessen geeft. De opkomst was groot, tien personen op de eerste les. De deelnemers waren na de les zeer enthousiast. Iedereen kon goed meedoen of je nu fit of niet zo fit was. Men mocht ook zelf met ideeën komen. Wat wil je graag tijdens een beweegles doen. Welke spieren wil je oefenen? Wil je oefeningen doen op muziek? Van alles is er mogelijk. Nieuwe deelnemers zijn nog van harte welkom om mee te doen. U betaalt per les en kunt per week beslissen of u de gymles bijwoont of niet. Het bewegen gaat  in een ongedwongen, gezellige sfeer waarbij iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau. Tevens ontmoet u nieuwe mensen  en na de les kunt u onder het genot van een kopje koffie nog wat napraten. Aarzel niet, kom langs en doe mee! De deelnemersbijdrage is € 2,50 per les.

De consumptie achteraf is voor eigen rekening.Voor aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-620988

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.