Kaartmarathon bij SV Vaassen zeer succesvol

Kaartmarathon bij SV Vaassen zeer succesvol

In de kantine van voetbalvereniging SV Vaassen is zaterdag een goed bezochte kaartmarathon gehouden. Maar liefst 70 kaarters gingen de strijd aan. Van 10.00 uur tot zes uur ’s avonds werd bij tijd en wijle op het scherpst van de snede gespeeld. Vierentwintig klaverjassers en ruim veertig jokeraars streden om de punten, sommigen fanatiek maar velen ook voor de gezelligheid en alles in een gemoedelijke sfeer.Als eerste drie bij het klaverjassen eindigden: 1. dhr. M. Mulderij (15117 punten), 2. mevr. J. Töpfer-Dijkhof (15090), 3. dhr. B. Kers (14786). De besten bij het jokeren waren respectievelijk: 1. mevr. A. Vierwinden (128 punten), 2. mevr. A. Scholten-Mentink (147), 3. mevr. T. Scholten (149). De organisatie van deze kaartmarathon lag in handen van Jopie Stegeman en Willeke Buitenhuis. Samen met de keukenbrigade, Ploon Koelewijn en Corrie de Wilde, zorgde zij de hele dag voor smakelijke warme en koude hapjes voor de kaarters. De hele dag was zeer geslaagd, alle kaarters kijken tevreden terug op de marathon. Mevr. Jopie Stegeman wil bij deze ook alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. Ook voor de op deze dag gehouden verloting kreeg zij steun van diverse bedrijven, die een aantal fraaie prijzen ter beschikking hadden gesteld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.