ZVV presteert goed op de Gelderse Winterkampioenschappen

ZVV presteert goed op de Gelderse Winterkampioenschappen
Veertien zwemmers konden zich inschrijven voor de Gelderse Winterkampioenschappen en zij startten op 45 individuele zwemafstanden in Arnhem. Voor ZVV was dit een record aantal. Maar liefst vijf zwemmers van 8 en 9 jaar wisten zich voor het eerst te plaatsen in de categorie “minioren 4 en jonger”: Stijn van den Berg, Ruben Claasen, Simon Claasen, Niels Dieker en Bonno Dorsthorst. De concurrentie was groot en dat hielp de zwemmers om nog net dat beetje meer te geven in de strijd. Zo konden 26 persoonlijke records worden genoteerd. De meest opvallende daarvan was een verbetering van 5,5 seconden door Ruben Claasen op de 50 meter vlinderslag. Zeven van de zwemmers wisten het erepodium te bereiken: Jeroen van de Beek – brons 100 meter vlinderslag. Daniel Claasen – brons 100m rugslag, brons 200m wisselslag, brons 100m vlinderslag, brons 100m vrije slag. Luuk Hulleman – zilver 100 meter rugslag, zilver 100 meter schoolslag, brons 50 meter vlinderslag, brons 100 meter vrije slag. Danielle Meinema – zilver 100 meter schoolslag. Stijn Temmen – zilver 100 meter vlinderslag. Sabrina Vosselman – brons 100m vlinderslag. Harm-Jan Wijnhoud – zilver 200 meter wisselslag. Deze prestaties brachten ZVV naar de 8ste plaats op de clubranking van de wedstrijd die 33 deelnemende verenigingen telde; een plaats die de trainers en coaches tevreden stemt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.