Leden van Rossumdaerpers kunnen zich verzekeren van toegang

Leden van Rossumdaerpers kunnen zich verzekeren van toegang
Hoewel er op Internet al weken volop wordt gehandeld in kaarten voor de zaterdag en maandag van het carnaval in Vaassen moet hiervoor nog wel een belangrijk iets plaatshebben: het afhalen van die entreebewijzen door de leden. Dat kunnen zij de komende twee weekeinden doen op vertoon van hun bewijs van lidmaatschap. Door de grote belangstelling voor het spektakel moest de club immers overgaan op een systeem, waarbij leden hun toegangskaarten voor de feesten op zaterdag en maandag speciaal kunnen afhalen. Die mogelijkheid wordt weer geboden. Het betreft het Openingsbal op zaterdag 9 februari met Jaman, Alex en Jannes plus de Hollandse Avond op maandag 11 februari met Arjon, Jettie Pallettie en de Gebroeders Ko. Leden kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart een toegangsbewijs afhalen op vrijdag 25 januari 2013 van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 2 februari 2013 van 15.00 tot 17.00 uur in dorpscentrum De Wieken. Daarna gaan de kaarten voor beide evenementen (mochten die zijn overgebleven) in de voorverkoop bij dorpscentrum De Wieken. Dat kan op de middag van zaterdag 2 februari zelf na vijven. Als er óók dan nog steeds entreebewijzen beschikbaar zijn, blijven die te koop tijdens de gebruikelijke openingstijden in De Wieken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.