Oranjecommissie Vaassen: Festiviteiten aangepast aan inhuldiging.

Oranjecommissie Vaassen: Festiviteiten aangepast aan inhuldiging.
Op de inhuldigingsdag van Koning Willem-Alexander op 30 april 2013 organiseert de Oranjecommissie een gecombineerd dag- en avondprogramma op de feestweide (Ireneveld) in Vaassen. Daar staat die dag een grote tent waarin, naast het café, ook een groot TV scherm staat opgesteld. Hierop zijn de officiële gebeurtenissen in Amsterdam de hele dag te volgen. Vanaf 10.00 uur wordt aan alle bezoekers gratis koffie met gebak aangeboden. Vanaf 13.00 uur is het café open met muziek en is er op de feestweide extra vermaak voor de kinderen. Om 19.30 uur begint het avondprogramma in de tent met het optreden van een D J met muziek voor jong en oud. Ca. 22.00 uur eindigt dit programma en zal er daarna om 22.30 uur op de IJsbaan een spetterend vuurwerk worden vertoond. Aan de dag zullen veel vrijwilligers hun bijdrage leveren om er weer een leuke, maar vooral gezellige dag van te maken. In het bovenstaand programma mist het ochtenddeel (aubade,optocht, rommelmarkt en kinderprogramma)  zoals op Koninginnedag gebruikelijk is. Dit komt in zijn geheel te vervallen omdat er een inhuldiging is en deze niet vergeleken kan worden met de Koninginnedag zoals we die gewend waren. 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.