Kimberly van Amersfoort Pupil van de week.

Kimberly van Amersfoort Pupil van de week.
Kimberly van Amersfoort  is deze week bij de wedstrijd van Vios tegen het Arnhemse ESA pupil van de week. Kimberley  is een van de meisjes in onze sterk groeiende tak van het meisjes/vrouwenvoetbal. Ze is 9 jaar oud en zit op de Mozaiek in groep 6. Kimberley is een speelster van het E meiden team. Een vaste plaats heeft ze niet, maar ze kan op alle posities goed uit de voeten. Kimberley is dus breed inzetbaar en dat maakt het voor de trainer en leiders wel erg makkelijk. Kimbrerley zou wel graag eens een keer kampioen willen worden, want dat is in de jaren dat ze nu op voetbal zit nog niet gebeurd. Zij en haar teamgenoten zullen er alles aan doen om dat een keer te laten gebeuren. Jelle Pol is voor haar de beste eerste elftalspeler en mede een voorbeeld voor haar. Ze vindt hem gewoon heel goed, omdat hij nog wel eens een mooi doelpunt maakt. De beste profclub is voor haar Ajax, omdat ze gewoon goed zijn en afgelopen seizoen toch maar mooi kampioen zijn geworden. Siem de Jong is voor haar de beste speler, omdat die altijd goed speelt en doelpunten kan maken. Kimberley zou in de toekomst graag profvoetballer worden bij Vios, maar ik denk dat er niet in zit, omdat Vios een amateurclub is en spelers en speelsters niet betaald. Lukt het profavontuur niet wil ze graag Juf worden. Dat gaat ze dan heel streng doen, zegt ze. Het lekkerste eten is patat en daar zul  je na de wedstrijd wel van kunnen genieten. Alles meemaken rondom het eerste elftal voor tijdens en na de wedstrijd van het eerste, lijkt haar het leukste van vanmiddag. Ze hoopt dat ze scoort en dat Vios de punten in Vaassen zal weten te houden. Ik wens haar een prettige en sportieve middag toe.
Jan van Schoonhoven 

Sponsor van de week: Neijenhuis Schoenen en Sport – Vaassen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.