VIOS meisjes verzorgen de vlaggenparade van FC Twente

VIOS meisjes verzorgen de vlaggenparade van FC Twente
In de voorjaarsvakantie, op dinsdag 19 februari, zijn 19 VIOS meisjes  uitgenodigd  om de vlaggenparade te verzorgen  voor de  wedstrijd  FC Twente Vrouwen – PSV/FC Eindhoven Vrouwen. Ze worden ontvangen in De Grolsch Veste en mogen echt de catacomben van het stadion in! Dan begint een heuse verkleedpartij.  Twaalf  meisjes krijgen FC Twente trainingspakken aan. De andere meisjes mogen hun eigen VIOS tenue aanhouden. Eén van de begeleiders van FC Twente, Vera, legt uit wat ze moeten doen: “ Jullie lopen straks in een trechtervorm het veld op. Als je staat rol je de vlag uit en dan komen de speelsters het veld op.” Na de uitleg lopen de meisjes helemaal door de gracht met hun vlaggen naar de andere kant van het veld. Ze staan klaar voor de trappen om het veld op te gaan. De muziek klinkt door het stadion en de spanning stijgt. De scheidsrechter,  de grensrechters en daarachter de speelsters  staan al in de tunnel  klaar. En dan eindelijk mogen ze het veld op; het “You’ll never walk alone” klinkt en de meisjes lopen het veld op. Als ze staan en de vlaggen uitgerold zijn, zien ze de speelsters van heel dichtbij het veld opkomen. De meiden van VIOS zijn best een beetje onder de indruk, maar ze doen het geweldig! Na de wedstrijd gaan de meisjes op de foto met de speelsters van FC Twente en worden er handtekeningen gezet op ballen, trainingsjasjes en op de handtekeningenkaart. VIOS bedankt FC Twente voor de geweldige avond voor de VIOS meisjes D en E. Voor de meisjes was het een fantastische belevenis om deel te nemen aan de vlaggenparade, een kijkje achter de schermen te kunnen nemen van het stadion en op het hoofdveld van FC Twente te staan.  Bedankt! 

D1: Maartje, Sanne, Kelly, Tessa en Emma en leider Jacco.
E1: Daphne, Britt, Nina, Fabienne, Germaine, Rebecca, Kirsten, Kimberley, Vera, Bente, Elisa, Madelief, Sascha, Tessa, (Beyza was ziek en kon er niet bij zijn) en leider Erik.

FC Twente Vrouwen – PSV/FCE Vrouwen 2-0 (1-0)
FC Twente kwam al vroeg in de wedstrijd aan de leiding door een treffer van Anouk Dekker. Uiteindelijk werd drie minuten voor tijd de wedstrijd beslist door en doelpunt van Maayke Heuver. Met deze 2-0 eindstand won FC Twente Vrouwen ook haar tweede wedstrijd in de BeNe League. 

Voor veel meer foto’s hier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.