AGIOS C-selectie turnsters zetten beste beentje voor

AGIOS C-selectie turnsters zetten beste beentje voor
Afgelopen zaterdag  hebben de turnsters uit de C-selectie hun eerste wedstrijd van het seizoen geturnd. Bij aankomst in de zaal bleek de wedstrijd bijna 2 uur uit te lopen, dit had zijn weerslag op de turnsters. De jongste turnsters Mérylèn  Jonkers, Tessa van Essen en Maud van de Hoogen turnen niveau D2. Hun trainingsmaatjes Denise Beumer en Gerdien Hakvoort turnen niveau 11. Als eerste toestel stond sprong op het programma. Mérylèn liet hier een keurige sprong zien en eindigde hiermee op een eerste plaats op dit toestel. Ook Denise liet een nette sprong zien, en werd tweede  in haar categorie op dit toestel. Vervolgens stond brug op het programma. Voor Gerdien was dit haar eerste turnwedstrijd, op  brug wist ze een strakke oefening neer te zetten die door de jury werd beloond met een eerste  plaats op dit toestel.  Bij balk speelden de zenuwen parten bij de turnsters. Voor allen was het lastig de oefening zonder vallen tot een goed einde te brengen. Op vloer lieten Tessa en Maud zien dat ze de nieuwe oefenstof goed beheersen. Beiden wisten een nette oefening op vloer te laten zien. De turnsters zijn nu weer hard aan het trainen voor hun volgende wedstrijd die 23 maart zal plaatsvinden. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.