Vijftal aangehouden voor heling en voorhanden hebben inbrekerswerktuig

Vijftal aangehouden voor heling en voorhanden hebben inbrekerswerktuig
Vrijdagvond 1 maart heeft de politie op een parkeerplaats aan de Geerstraat vijf mannen in de leeftijd van 22 tot 38 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van heling en het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig.
Tijdens een politiesurveillance gedroegen de mannen zich verdacht waarop zij gecontroleerd werden. In de auto werden o.a. meerdere sporttassen aangetroffen met allerlei kleding waarvan de labels er nog aanzaten. Ook werd een veiligheidslabel in de tas gevonden. Dit in combinatie met de vondst van een betonschaar en een groot mes, was voldoende om de mannen aan te houden. Er volgt een nader onderzoek naar het vijftal en zij zitten nog vast.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.