Rustig begin bij de handwerkverkoop van de SWO/E

Rustig begin bij de handwerkverkoop van de SWO/E
De Handwerkclub van de SWO/E hield een grote verkoop van diverse handwerkspullen in Dorpscentrum de Wieken te Vaassen. Eens in de veertien dagen komt een groep dames van 65 tot 90 jaar bijeen in de Wieken om gezellig te handwerken. Ze worden hierbij geholpen door een aantal thuiswerksters. Brei-, naai-, haak- en borduurwerken waren de specialiteiten van deze verkoopdag. Gebreide sokken voor de winter, mooie sjaals, handschoenen en andere leuke artikelen blijken hele geschikte cadeaus. De opbrengst van deze verkopen is bestemd voor de Stichting Welzijn Ouderen Epe. Dames die ook graag bij deze club zouden willen, kunnen zich aanmelden bij mevrouw A. Berkhoff, telefoonnummer: 0578-576825. Meer fotos

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.