Koninginnefeest Gortel, Niersen en Het Loo.

Feestvieren ter gelegenheid van Koninginnedag? En tegelijk de troonswisseling volgen? Kom dan naar de Feestweide in Niersen, want daar kan het allebei. En bovendien beleven uw kinderen een als altijd onvergetelijk Koninginnefeest. Het bestuur van de Oranjevereniging Gortel, Niersen Het Loo laat het Koninginnefeest op 30 april 2013 gewoon doorgaan. Samen met haar leden, sponsoren en trouwe bezoekers wordt dit traditionele feest gevierd op de feestweide aan de Elspeterweg in Niersen. Er is weer voor elk wat wils. De oud-Hollandse kinderspelen in de beschermde omgeving van de feestweide gaan vinden plaats zoals altijd, maar door de feestelijkheden in Amsterdam worden de spelen iets later gestart dan gebruikelijk. Iedereen is van harte welkom vanaf 13.30 uur. Via een groot scherm zijn alle activiteiten rondom de troonswisseling te volgen. Hett volledige programma met alle aanvangstijden volgt zo snel mogelijk!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.