Ruim 2.000 euro gepind met gestolen pas

Een man uit Vaassen heeft bij de politie aangifte gedaan toen hij ontdekte dat onbekenden ruim 2.000 euro van zijn rekening hadden gehaald, vermoedelijk met zijn eigen bankpas. Het is niet helemaal duidelijk op welk moment precies de pinpas van de man gestolen is. Toen de man eind september ontdekte dat zijn bankpas kwijt was heeft hij zijn rekening meteen laten blokkeren, maar er bleek voor die tijd al meerdere keren geld van zijn rekening te zijn gehaald. De politie stelde een onderzoek in, waaruit bleek dat er van een pintransactie met de gestolen pas camerabeelden zijn. Het gaat hier om een pintransactie gedaan bij een bank aan de Dorpsstraat in Vaassen. Overigens is er ook in Apeldoorn gepind met de gestolen pas. De politie wil graag weten of er iemand is die de persoon op de beelden herkent. Misschien ook wel aan de hand van de vrij opvallende fiets waar de onbekende man op aan komt fietsen. Tips kunnen doorgegeven worden via het tipformulier op deze site of via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.