Vaasaqua 2013

Vaasaqua 2013
Op Hemelvaartsdag 9 mei 2013 wordt in Vaassen voor de negentiende keer het grote evenement Vaasaqua gehouden. Vanaf 9.00 uur tot 17:00 uur is er in het centrum een boekenmarkt met meer dan 175 kramen, een kunstmarkt met 20 kramen en is er een grote braderie met meer dan 150 kramen.  
Vaasaqua is een evenement met landelijke bekendheid en is bij uitstek een evenement voor het hele gezin. Van jong tot oud vermaakt zich op en top op dit grootste eendaagse evenement van de Veluwe. Naast de braderie en boekenmarkt is het evenement vooral een dag met heel veel live-muziek; ‘s avonds van 20:00 uur tot 00:30 uur met de topformatie 30 Euro Live een live programma om van te smullen.

Ook in 2013 zal de hele dag op het marktplein in het teken staan van live muziek. Op het marktplein kunt u de hele dag luisteren naar koren, zangers en te gekke coverbands. Overdag is er ook voor de kinderen heel veel vermaak, zoals verschillende draaimolens, springkussens, Kindertheater, ponyrijden en nog veel meer..   
Vandaar dat ook Vaasaqua 2013 naar schatting weer ruim 40.000 bezoekers mag ontvangen.
Het kinderplein staat dit jaar vol met opblaasattracties, draaimolens met daarnaast diverse optredens voor de kleintjes. 
LET OP !!
U kunt gratis parkeren op industrieterrein Eekterveld (volg de borden). Iedere 5 minuten rijdt er een gratis pendelbus tussen het Eekterveld en Vaasaqua.
Dus gratis parkeren en gratis buspendel van 09:30 uur tot 17:30 uur !! Parkeren in het centrum van Vaassen is zeer beperkt!!!!!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.