Dertigplustoernooi S.V.Vaassen

Dertigplustoernooi S.V.Vaassen
Het 28-ste dertigplustoernooi van de S.V.Vaassen is vastgesteld. Het toernooi is bestemd voor sortievelingen ouder dan 30 jaar. Dispensatie kan verkregen worden na overleg met de organisatie.Bij de indeling wordt, indien mogelijk, rekening gehouden met de gemiddelde leeftijd van het team zodat ,,ouderen” ook leuke tegenstanders krijgen. Het gaat niet om te winnen maar om lekker bezig te zijn. Er wordt gespeeld op halve velden met handbaldoelen en inclusief de keeper staan er zeven 7 spelers in het veld.Onbeperkt wisselen is mogelijk, lichamelijk contact is niet toegestaan. Aanmeldingen dienen voor 1 april binnen te zijn op denneappel@upcmail.nl
Speeldata zijn:
1 Maandag 13 en 27 mei  Woensdag 15 en 22 mei  2 Dinsdag 14 en 28 mei
Donderdag 16 en 23 mei Finale-avond voor alle teams vrijdag 31 mei 2013.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.