Viattence opent haar deuren voor week van de zorg!

Viattence opent haar deuren voor week van de zorg!
Niet alleen toekomstige cliënten waren van harte welkom om onze woonvoorzieningen te bezichtigen, ook hebben wij dringend behoefte aan vakantiekrachten en nieuwe medewerkers. Viattence is naast een prima werkgever ook een opleidingshuis. Wij bieden plaats aan leerlingen en stagiaires van verschillende beroepsgroepen in de gezondheidszorg. Daarnaast zijn er regelmatig vacatures voor verschillende functies, vooral vacatures in de directe cliëntenzorg.Voor vakantiewerk verdient u dit jaar  1,5 keer het minimum uurloon! Ook op deze locatie zal het restaurant worden vernieuwd, zodat de cliënten op een gezellige manier samen kunnen dineren. Al met al een zeer geslaagde dag.

Meer foto’s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.