Tempress SolarRunOp

Tempress SolarRunOp
zaterdag 6 april 2013 wordt voor de derde keer de Tempress SolarRun gehouden. Het online inschrijfformulier is te vinden via het menu InschrijvenHet is een recreatieve wedstrijd voor lopers van alle leeftijden. Er wordt de mogelijkheid geboden om of 5 kilometer of 10 kilometer te lopen. Het parcours is uitgezet in de omgeving van het pand van Tempress Systems. De start is direct naast het pand en leidt de lopers al vlot van het industrieterrein af en daarna door de landelijke omgeving, waarbij onder andere de recreatieplas Kievitsveld wordt gepasseerd. Op deze website vindt u informatie over de wedstrijd en de huisregels tijdens de dag. Uiteraard is de wedstrijd mede mogelijk gemaakt met behulp van enkele sponsors. Hier zijn we erg blij mee. Op de sponsorpagina ziet u de bedrijfslogo’s van onze sponsors. Klik er op om op de website van onze sponsors te komen en zo meer te weten te komen over dat bedrijf. Speciale aandacht willen we natuurlijk schenken aan Tempress Systems, de naamgever en hoofdsponsor van deze wedstrijd. Tempress Systems is onder meer actief in de zonnecellenindustrie (oftewel: Solar Industry). Omdat een beter milieu en een gezondere wereld voor iedereen, nu en in de toekomst, Belangrijk is, vindt Tempress het ook belangrijk aandacht te schenken aan de lichamelijke fitheid en energie. Vandaar dat we een ieder van harte willen uitnodigen om deel te nemen aan deze wedstrijd. Naast het feit dat wij zelf gesponsord worden, willen we ook graag door deze wedstrijd aandacht vragen voor een goed doel dat zich richt op het plaatsen van zonnecelpanelen in ontwikkelingslanden (met name Afrika). De organisatie Solar  Zonder Grenzen helpt ontwikkelingslanden door het plaatsen van zonnepanelen voor gemeenschapsdoeleinden zoals ziekenhuizen, scholen, weeshuizen, watervoorzieningen, etc. in dorpen waar geen – of zeer gebrekkig – elektriciteit aanwezig is. Wij willen u vragen om hun website te bezoeken en te lezen over hun verrichtingen.  Van het inschrijfgeld dat wij ontvangen voor de wedstrijd, zal € 1,- per deelnemer worden gedoneerd aan dit goede doel. Indien u zich voelt aangesproken door deze organisatie, dan kunt u uiteraard ook zelf doneren. Dit is mogelijk via hun website. Foto At.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.