Jaarlijkse medewerkeravond van Zonnebloem afdeling Vaassen

Jaarlijkse medewerkeravond van Zonnebloem afdeling  Vaassen
Zonnebloem afdeling Vaassen heeft een medwerkeravond gehouden in Bloemenfontein aan de Wetstraat. Alle medewerkers zijn door de voorzitter  bedankt voor hun inzet tijdens het afgelopen jubileum jaar en ze vertrouwd op een actief en betrokken 2013. Wilma Huis in ’t Veld en Anneke Bourgonje zijn in het zonnetje en de bloemen gezet. Beiden zijn al vele jaren actief als medewerker binnen de afdeling en bezoeken namens de zonnebloem  gasten die het prettig vinden dat iemand wat tijd met hen door te brengt Tevens zijn ze  tussenpersoon voor mensen die mee willen doen aan de activiteiten binnen de afdeling.  De voorzitter van de regio: Rik Rietveld heeft met een persoonlijk woord de insignes opgespeld en de bijbehorende certificaten uitgereikt. Hij deed dit namens de provinciale afdeling  aan Wilma wegens haar 25 jarig jubileum en namens de regionale afdeling aan Anneke wegens het 10 jarig jubileum De aftredend penningmeester Diny de Jong is bedankt voor haar grote  inzet gedurende de afgelopen 22 jaar. Ze heeft voor de afdeling op zorgvuldige wijze de financiën beheerd en het in gezonde situatie overgedragen aan haar opvolger Adri van Norel. Namens de afdeling is haar een waardebon en bos bloemen overhandigd. Haar echtgenoot Hans word bedankt voor de jarenlange ondersteuning voor Diny.  De avond werd op een gezellige manier afgesloten met een drankje en een chinees buffet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.