Looptrainingen bij SV Vaassen bevallen goed

Looptrainingen bij SV Vaassen bevallen goed
Waar een ontmoeting bij het uitlaten van de honden al niet goed voor is. Harry Visch, trainer bij SV Vaassen, treft enige tijd geleden Henk Liefers die ook een viervoeter laat spelen en rennen. Beide mannen komen in gesprek over het belang van de juiste beweging. De ervaren atleet Liefers overtuigt de voetbaltrainer dat ook zijn sporters baat hebben bij gerichte looptraining. In de voetbalsport draait veel om de bal, maar goed bewegen over het veld is zeker van toegevoegde waarde. De afgelopen weken heeft de jeugd van SV Vaassen bij toerbeurt een training van Henk Liefers gekregen. Dit is van beide kanten dermate goed bevallen dat elk jeugdteam eens per drie weken een half uur looptraining blijft volgen. Vaassenaar Liefers heeft zijn kennis door de jaren heen vergaard. Als atleet heeft hij veel praktijkkennis, aangevuld met studie. Onder andere bij de bekende Toine van de Goolberg, momenteel looptrainer bij Feyenoord. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.