GV Agios jeugd beleeft onvergetelijke dag in Heggies Speelschuur

GV Agios jeugd beleeft onvergetelijke dag in Heggies Speelschuur
Zaterdag 16 maart werd er door de activiteitencommissie van Agios een dagje uit georganiseerd voor alle leden van Agios tussen de 3 en 8 jaar. De activiteitencommissie organiseert voor alle leden van Agios elk jaar verschillende leuke dagjes uit buiten de reguliere lessen om. Afgelopen weekend was de eerste doelgroep aan de beurt, namelijk de jongste sporters.  Er wordt vaak gekozen voor een leuke binnenspeeltuin in de buurt van Vaassen, wat kan je dan nu als gymnastiekvereniging beter kiezen om je gymkunsten uit te voeren, dan het nieuwe net geopende indoor speelpaleis in Emst, Heggies speelschuur. Mooi dichtbij, overzichtelijk voor groepen en uren aan speelplezier.

 De kinderen hebben genoten van alle verschillende speelgelegenheden; glijbaan, rodelen, kabelbaan, ballenbak, blokkenbak, niets was de kinderen te gek! Ook de Agios juffen, Mieke Mariska en Linda moesten regelmatig de ervaringen met de kinderen delen door mee te gaan van de glijbaan, of door het eindeloze net van elastieken te gaan. In het speeltoestel kwam de lenigheid en beweeglijkheid goed van pas. Van al dat spelen kregen de fanatieke kinderen wel zin in wat lekkers te eten en drinken. Ook dat werd erg leuk geregeld, frietjes eten van tafel en lange of korte mayonaise? Wat dat betekent moet je zelf maar gaan ervaren. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar GV Agios, neem gerust een kijkje op onze site voor het lesrooster. www.agios.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.