Prachtig concert 90 jarig Chr.Gem.Zangver. Hosanna

In de 90 jaren dat Hosanna bestaat is het uitgegroeid tot een muzikaal veelzijdig koor. Het jubileum werd zaterdag 5 oktober gevierd in de Martinus kerk een kerk met een prachtige akoestiek en natuurlijk de perfecte geluidstechniek. Het programma en de deelnemers waren ook nu weer van een zeer hoog niveau, allereerst het koor Hosanna dat o.a. de volgende werken ten gehore bracht: Van U zijn alle dingen J.G.Bach, Raak mij aan Johan Bredewout. Zo ook Looft de Koning, De Goede Herder enz. Verder werkten mee Noortje van Middelkoop panfluit ook een veelzijdig musicus, Gerrit Koele ook een zeer verdienstelijk organist.Martin Zonnenberg  ook een musicus van hoog niveau en dirigent van meerdere koren hij gaf deze avond ook het orgelintermezzo. Dan Kithara een heel fijne frisse vocale groep zich zelf begeleident op gitaar het repertoire wat zij brengen spreekt velen aan ze treden ook veel op in kerkdiensten. Ook Beert van Oene is zeker geen onbekende in de koorwereld en dat werd deze avond ook zeker weer gewaardeerd in zijn prachtige solo’s. Last but not least: dirigent Bea Schreurs zij heeft zich zeker ook op veel muzikale terreinen zeer verdienstelijk gemaakt en voorzitter Toorn, zijn bestuur en natuurlijk heel het koor mogen zich gelukkig prijzen met een dirigent die alles uit het Chr.Gem.Zangver. Hosanna weet te laten klinken. Voor alle enthousiaste bezoekers een prachtige muzikale avond en toch maar op naar het 100 jarig jubileum.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.