Zomers concert Accordeonvereniging KNA Epe


Op woensdag 6 juni heeft accordeonvereniging Kunst Na Arbeid uit Epe een zeer zomers concert op Camping De Helfterkamp in Vaassen gegeven. Het prachtige zonnige weer bracht veel campinggasten en andere belangstellenden naar het terras van de camping. Daar speelden beide orkesten hun eigen programma onder leiding van dirigent Jeroen Gulikers. Het recreantenorkest speelde mooie bekende nummers o.a. De jaren 60 Medley, 2 delen uit de musical Mij fair lady en de Flomarkt waarbij de bas en het slagwerk allebei een mooie solo ten gehore brachten. Het laatste nummer van het recreantenorkest was “Koffie” en na een kleine koffiepauze nam het A-orkest het stokje over met een luchtig repertoire o.a. de Lambada, Intermezzo in blue, Love is all en een Medley van André Hazes. De Abschiedsblues betekende het einde van dit zomerse programma, waarbij het publiek genoot van de mooie muziek en volop meezong met alle bekende nummers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.