Bloemfontein Bruist met muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst


Afgelopen donderdag 7 juni, op een zeer zomerse dag, heeft de muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst een prachtig buitenconcert gegeven in de binnentuin van Bloemfontein Vaassen. Het was een zeer warme dag en dus voor het orkest een warm klusje. In de binnentuin hebben zij een zomers concert gegeven. Aan het begin van het concert een aantal marsen maar later ook filmmuziek en een aantal Nederlandstalige nummers. Het was bijzonder om, voor een aantal bewoners van Bloemfontein, zelfs voor je deur een privé concert te kunnen bijwonen. Een klein aantal mensen zaten in de binnentuin te genieten maar er waren verschillende bewoners die, met een kopje koffie in de hand, op hun galerij naar de muziek zaten te luisteren. Onder de noemer Bloemfontein Bruist volgen nog twee concerten in de binnentuin. Op woensdag 11 juli een concert van het S.O.S. Matrozenkoor uit Apeldoorn en op woensdag 5 september komen de Mulderssingers uit Wezep. De concerten beginnen ’s avonds om 19.30 uur en zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.