Clubman en clubvrouw van het jaar bij CSV Vios Vaassen!


Afgelopen donderdag vond bij csv vios vaassen de traditionele gecombineerde vrijwilligers en sponsoravond plaats.In een prachtige ambiance werd het thema beachparty uitgedragen met een heus zandstrand en beach entourage.Volgens goed gebruik wordt dan tevens de vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar 2017 / 2018 benoemd.Een prijs van de vrijwilligers van vios voor de vrijwilligers.Dit jaar viel de keuze van de vereniging bij de dames op Inez van ’t Einde. Ze werd gekozen vanwege haar niet aflatende ijver om het dames voetbal nog meer op de kaart te zetten. Als aanvoerster van Dames 1 is ze initiatiefneemster bij diverse acties waarvan ook de vereniging profijt heeft,en als trainster van de MO-17/2 draagt ze haar vios spirit over aan de jonge meisjes. Ook is ze voor de vereniging actief als vrijwilligster tijdens de bekende Vaassense Dorpsavonden waar vios staat met het open lucht cafe.Tevens verzorgt ze de pr zaken en bewaakt de Twitter en Facebook pagina van de club. Een veelzijdige dame en onder groot applaus werd haar benoeming bekrachtigd en mocht ze de bijbehorende oorkonde , de bloemen en het Maarten van Rossum beeldje in ontvangst nemen.Bij de heren viel dit jaar de keuze op Jeroen van ’t Einde. Als trainer van de JO-15/1 boekte hij goede resultaten, en als coordinator van de lagere elftallen was hij een goede vertegenwoordiger bij allerlei zaken. In de Technische Commissie begint hij zich steeds meer op zijn gemak te voelen. En toen het 2e elftal zonder trainer kwam te zitten besloot Jeroen zich hier geheel belangeloos voor in te zetten, waarbij het lukte om op de laatste competitiedag het elftal in veilige haven te loodsen, een prestatie van formaat. Al met al een veelzijdig voetbalman en terechte winnaar aldus de voorzitter. Ook Jeroen mocht onder groot applaus de oorkonde – de bloemen en het bekende beeldje in ontvangst nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.