Uitslag HV de Cannenburgh


Christel Jansen van de Sligte ging afgelopen week met haar beide paarden van start in Wezep. Op woensdagavond 27 juni startte ze met Hazzle Woods in het L1 dressuur. Ze behaalde een 3e prijs met 192,5 punten. In de andere proef was er een nette winstpunt met 180 punten. Op vrijdagavond 29 juni reed ze met haar andere paard Balaine in het ZZ-Licht dressuur. Ze wonnen een 1e prijs in de eerste proef met 217 punten. In de tweede proef was er een 2e prijs met 220,5 punten!
Sabina Mannai en Diana Boom startten op zondag 1 juli in Beekbergen. Sabina wist met haar paard Finesse de klasse B dressuur te winnen met maar liefst 204,5 punten! Diana Boom reed met haar Anna Diva ook naar een 1e prijs! Ze behaalde 191,5 punten in het L1 dressuur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.