Hierbij de informatie betreffende de jaarmarkt in Vaassen


Donderdag 11 oktober staat de Jaarmarkt Vaassen weer op het programma. Deze wordt tussen 10:00 en 16:00 uur gehouden. Ondertussen een vertrouwd beeld in het centrum van Vaassen. Natuurlijk hebben we weer een leuke en diverse markt op het programma staan met producten zoals: vachten en dierenhuiden, Franse worsten, gerookte paling, sieraden, de nieuwe wintercollectie aan kleding, eigengemaakte spullen door hobbyisten. Enfin een keur aan diversiteit zullen we maar zeggen. 
Daarnaast komt tussen 10:30 en 15:30 uur Meneer Fanfare de boel opleuken met een eenmans fanfareband welke veel interactie heeft met het publiek. Voor de kinderen is er ook weer genoeg te beleven bij de kermisattracties en lekkernijen op het Marktplein.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.