Ontspanningsweekend voor jonge mantelzorgers


In het weekend van 7, 8 en 9 september organiseren Koppel-Swoe en De Kap in samenwerking met GGNET, MEE Veluwe en Don Bosco een Ontspannings-en Bezinningskamp voor jonge mantelzorgers. Je bent een jonge mantelzorger als je thuis opgroeit met een gezinslid die bijvoorbeeld lang ziek is, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief. Ben jij een jonge mantelzorger uit Epe, Apeldoorn of omgeving en ben je tussen de 15 – 23 jaar? Geef je dan op voor een gratis weekend vol met creatieve, ontspannende maar ook sportieve workshops. Ook worden er onder andere kampvuren georganiseerd en zal het vooral een fijn weekend zijn met lotgenoten.
Het weekend wordt mede mogelijk gemaakt door VGZ en zal plaats vinden bij Don Bosco Centrum in Assel.
Voor meer informatie of om je op te geven kun je mailen of bellen met Shaily Martina naar s.martina@koppelswoe.nl of 06-36302992.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.