Programma Geheugensteunpunt Epe in Augustus 2018


Iedere dinsdagochtend bent u van 9.30 tot 11.30 welkom op het Geheugensteunpunt in Epe. U kunt elke dinsdag meedoen met een van onze activiteiten. De activiteiten zijn er voor zowel mensen met geheugenklachten of (vermoeden van) dementie als hun mantelzorger. Een verwijzing is niet nodig, u kunt zo binnenlopen. De onderwerpen van de komende maand zijn: spreekwoorden en gezegden, het blauwe kofferspel, gezelschapsspellen en creatief met letters. Iedere dinsdag kunt u weer oefenen op de Geheugen Trainer. Dit alles doen we in een gezellige sfeer waarin niets moet en ook het kopje koffie en met elkaar in gesprek gaan belangrijk is.
De kosten zijn € 2,00, inclusief koffie of thee.
Heeft u vragen over het geheugen? We staan op dinsdag en woensdagochtend klaar voor u met informatie over vergeetachtigheid, dementie, mantelzorg en de voorzieningen in de regio Oost-Veluwe.
U kunt bellen tussen: dinsdag: 9.30 – 11.30 uur woensdag: 9.00 – 13.00 uur of langskomen tussen: dinsdag 9.30 – 11.30 uur, woensdag 11.30 – 13.00 uur. De entree van het Geheugensteunpunt is aan de voorzijde van het Kulturhus aan de Stationsstraat 25 in Epe.
Telefoonnummer 06-82677999, email epe@hetgeheugensteunpunt.nl, Coördinator Jeannet Kamphuis

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.