Op de koffie in Bloemfontein


Wist u dat er wekelijks twee koffie uurtjes zijn in wijksteunpunt Bloemfontein? De mogelijkheid om met buurtbewoners samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. U bent van harte welkom op de koffie in Bloemfontein op de dinsdag- en donderdagochtend.  
De koffie is klaar vanaf 9.30 tot ongeveer 11.00 uur. Er is een gastvrouw of gastheer aanwezig om u welkom te heten en u van koffie te voorzien. Een kleine groep bezoekers gaat ook altijd met elkaar sjoelen. Ook daaraan kunt u meedoen.
Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het wijksteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie.  Voor informatie  kunt u terecht bij: 
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra 
Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of mail l.seinstra@koppelswoe.nl  
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.