Emsterfeest vrijdag


De vrijdagmiddag van het Emsterfeest is altijd voor de jeugd. Een te gekke middag met diverse activiteiten. Zo kon men op de foto met Buurman en Buurman, een schminkster had het maar wat druk en ballonkunstenaar Patrick maakte van een ballon een hond of een ander dier. De wat oudere jeugd vermaakte zich opperbest met het Warner Game Event. Voor iedereen was er dus wel iets bij.
Dan om 18.00 uur de start van het twintigste Beachvolleybal toernooi voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het prachtige zandstrand. Vooraf was hier heel veel belangstelling voor, zodat geen enkel team nog kon bijschrijven. Het maximum aantal teams was bereikt. Het volleybalteam van SVA werd winnaar, gevolgd door het team van buurtschap ´t Veen en de derde plek was voor Tiemens Installatiebedrijf. Zo rond 20.00 uur stond de populaire band Vangrail te popelen om te starten met hun optreden. In het begin was het nog vrij rustig in de grote feesttent, maar na 21.00 uur was dat wel anders. Het werd drukker en drukker. De tent zal helemaal vol bij het gastoptreden van The Voice of Holland winnares Maan en Xander de Buisonjé. Jammer dat de stem van Maan nauwelijks te horen was. Deskundigen vonden dat de bassen veel te hard stonden en daardoor de stem van Maan min of meer in het niet viel. Xander de Buisonjé had zijn piano meegenomen. Hij zorgde voor een geweldig optreden. Maar ook aan de vrijdag kwam een eind.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.