Veel variatie in Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur. Vanaf 1 september vormen de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Heerde-Epe één samenwerkingsgemeente. Na een landelijk kerkelijk conflict in de jaren zestig zijn beiden kerken gescheiden opgetrokken maar daar komt binnenkort in Heerde een einde aan. U wordt hierover in Infomix bijgepraat. Vervolgens uitgebreid aandacht voor het symposium laaggeletterdheid in het dorpshuis in Heerde en neemt Gert van den Esschert plaats achter de microfoon om u deelgenoot te maken van Epe mien däärpien’ deel 3. Het boek, met als ondertitel ‘Ik vergeat ‘t nooit’, is de opvolger van de gelijknamige delen 1 en 2, die respectievelijk eind 2010 en eind 2013 verschenen. Tenslotte verneemt u alles over Ronald Dahls ‘Gruwelijke Rijmen’ op de planken gebracht door theaterzanggroep Schudden voor Gebruik in kasteel Cannenburch te Vaassen en belicht Patricia van der Veen enkele muzikale pareltjes. Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.
Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.