Autobedrijf van der Mars verwent kinderen op Kinderdagverblijf Nijntje


KOM Kinderopvang – met locaties in Vaassen, Nijbroek, Epe, Heerde, Wapenveld en Hattem – heeft een extra bus gekocht om alle kinderen te kunnen vervoeren van de Voorschoolse Opvang naar school en van school naar de Buitenschoolse Opvang. Ook zal de bus gebruikt worden voor de vele uitstapjes die KOM Kinderopvang maakt tijdens de Buitenschoolse Opvang en vakantie BSO. 
KOM Kinderopvang werkt nauw samen met Autobedrijf Van der Mars: zowel de aankoop als het onderhoud van de bussen wordt uitgevoerd door Van der Mars. Afgelopen week werd de nieuwe bus bij Kinderdagverblijf Nijntje geleverd. Iedereen bij Kinderdagverblijf Nijntje was blij verrast door de directeur van autobedrijf Van der Mars die een verrassingsmand kwam brengen. In deze mand zat voor alle kinderen iets lekkers en dat was zeker een foto waard!

Foto’s: KOM Kinderopvang

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.