Veel activiteiten in Bloemfontein


Smakelijk buffet van Koppel-Swoe in Bloemfontein
Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 26 september 2018, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.  
Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.
Bouwmeester verzorgt de buffetten in Bloemfontein. Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen, indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.
Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich op dinsdag 11 september aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). Dan is Corrie van den Oosterkamp aanwezig om uw aanmelding te noteren.  De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Fietsen met Bloemfontein
Houdt u erg van fietsen? U kunt op dinsdag 11 september samen fietsen vanaf het wijksteunpunt Bloemfontein. De fietstocht start om 10.00 uur.Fietsen is gezond voor lijf en leden. Door in een groep te fietsen kunt u samen genieten van de omgeving en ondertussen bijpraten of met anderen contact opdoen. Een vrijwilliger neemt u mee voor een fietstocht door de omgeving van Vaassen. Vertrek om 10.00 uur vanaf Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur.
Na de fietstocht kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken in Bloemfontein.
Iedereen die van fietsen houdt wordt van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Kaartmiddag in Bloemfontein Vaassen
Op donderdag 13 september 2018 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein een kaartmiddag in het gebouw Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om van 13.30 uur tot 16.00 uur te komen jokeren en klaverjassen.De begeleiders van deze kaartmiddag zijn Willy Jonker en Jopie Stegeman die u van harte welkom heten en u tevens voorzien van een kopje koffie of thee.  U betaalt € 2,00 om mee te doen aan de kaartmiddag.

Wijksteunpunt Bloemfontein gaat wandelen
Houdt u erg van wandelen? U kunt op donderdag 13 september wandelen met Cora en Wim Derksen. Zij nemen u , namens de wijksteunpunten Bloemfontein, mee op een wandeling en deze start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Elspeterweg in Vaassen.
Cora en Wim Derksen nemen zelf deel aan een wandelgroep en kennen daardoor het kroondomein inmiddels op hun duimpje. Zij nemen de groep wandelaars mee op een prachtige tocht door het kroondomein. Na de wandeling kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken bij bungalowpark De Bosrand aan de Elspeterweg in Vaassen. Op 13 september dienen belangstellenden om 9.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats aan het einde van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg over het wildrooster rijden tot voor de volgende kruising, rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.
De wandeling duurt anderhalf uur. Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.