1e Ladies Night in Vaassen

Dames en uiteraard ook heren uit Vaassen en verre omgeving. Noteer donderdag 13 september a.s. in uw agenda, want dan wordt voor de eerste keer in Vaassen een Ladies Night gehouden. En niet zomaar een Ladies Night, nee dat gaat een heel bijzondere worden.
Vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur presenteren vele regionale kleine vrouwelijke ondernemers hun waar in de kantine van Schietvereniging De Prins der Nederlanden aan de Molenstraat 7 te Vaassen. Deze bevind zich links naast Dorpscentrum De Wieken. De ingang is aan de linkerzijde van de parkeerplaats en dan de 2e deur. De toegang is geheel gratis en de eerste 50 bezoekers ontvangen een prachtige Goody bag. En niet te vergeten. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een lekker drankje en hapje. Verder ontvangt iedereen een lotnummer en de trekking daarvan is om 22.00 uur. Drie gelukkigen ontvangen van elke onderneming die aanwezig zijn op deze Ladies Night iets leuks.
Wat is er allemaal zoal niet te doen. Zo zijn er o.a. een pedicure, een kapster, een bloemenshop, portretfotografie van zowel mens als dier, een visagiste, voetreflexologie, houtbranden, make up en nog veel en veel meer aanwezig. Maar er worden ook demo´s en workshops gegeven en heel veel leuke aanbiedingen. En wat te denken van demonstraties met houtbranden, tekstbord maken, verzorgingsbehandelingen en uiteraard worden er informatie verstrekt over de producten. Verder zal dansgroep MDC Vaassen wat staat voor Mijn Dansclub Club een demonstratie geven. Dansgroep MDC is voor iedereen die graag wil dansen in Vaassen en omstreken. Eigenlijk te veel om op te noemen. Het motto is dan ook “Alone we are strong, Together we are stronger “. Maar de dames vinden ook dat het gezellig moet zijn en hopen uiteraard op een klantenverbreding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.