Lotte Schut en Sabiene Berberian-Goudriaan 4e en 5e op NK dressuur


Op zaterdag 25 augustus werden in Ermelo op het KNHS Centrum de Nederlandse Kampioenschappen, oftewel Hippiade, verreden voor de pony’s.
HV de Cannenburgh lid Lotte Schut mocht hieraan deelnemen met haar pony Dreamboy. In de klasse Z1/Z2 dressuur cat. C reden ze een super nette proef. De proef, die beoordeeld werd door 3 juryleden, was goed voor 66,91% (230, 220,5 en 232 punten). Hiermee wisten ze een 4e prijs te behalen. Een super knappe prestatie! Tevens was dit de laatste wedstrijd voor Lotte en Dreamboy. Dreamboy zal zijn carriĆ«rre voortzetten onder een nieuwe amazone. 
Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september werd op ditzelfde terrein de Hippiade voor de paarden verreden. Lid van HV de Cannenburgh Sabiene Berberian-Goudriaan kwam hier aan de start met haar paard Pardoes in de klasse B dressuur. Eerst reden ze mee in de voorselectie. Reden ze zich bij de beste van hun ring, mochten ze eind van de dag terugkomen voor de grote finale. In de voorselectie behaalde de combinatie maar liefst 68,00% (210, 204,5 en 205,5 punten). Hiermee werd de 4e plaats behaald en dat was dus ruim voldoende voor een plek in de finale. In de middag deden ze het nog eens dunnetjes over en behaalden ze met een hele nette proef wederom 68,00% (202, 204,5 en 205,5). In een groot deelnemersveld van bijna 60 combinaties wisten ze een respectievelijke 5e prijs te behalen. Lotte kwam op zaterdag 19 augustus als generale repetities voor het NK nog aan de start in Zevenaar. Met dreamboy behaalde ze 215 en 205,5 punten in het Z1 dressuur cat. C
Op donderdag 23 augustus ging ze met de pony Arturo Martini van start in Noord-Sleen. In het Z1 dressuur behaalde deze combinaties 211,5 en maar liefst 236 punten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.