Kunstkamer Vaassen online!


Vanaf heden is Kunstkamer Vaassen ook online te bezoeken. Recent kwam haar nieuwe website gereed:
www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com  
Deze website is voor iedereen makkelijk te bezoeken. Het menu is overzichtelijk en snel te bedienen.
Indien men voor bepaalde kunstenaar extra interesse heeft, dan is een klik op deze kunstenaarsnaam voldoende om zijn/haar website te bezoeken. (let op: niet van iedere kunstenaar is een site beschikbaar; in dat geval is contact via het e-mailadres het meest geschikt)

Van dertig beeldend kunstenaars zijn online veel kunstwerken te bekijken. De fotobeelden geven een mooi overzicht van de eigentijdse kunst. In deze website zijn tevens foto’s te zien van het nieuwe interieur. Recent is namelijk de inrichting van de kunstkamer geheel veranderd. Er is nu een wandelpad in een u-vorm aanwezig, waardoor men makkelijker en beter de kunstwerken kan bekijken. Het ruimtelijke werk is thans op lange witte tafels geplaatst. Er is ook een aparte tafel met kunstinformatie beschikbaar. Sedert de start van de non-profit kunstkamer op 15 april jl. is er dus veel veranderd.

Een persoonlijk bezoek aan Kunstkamer Vaassen is een aanrader. Op die manier is een direct contact met een kunstwerk en een kunstenaar nog beter mogelijk. Indien men tijdens het bezoek vragen heeft, dan beantwoorden wij die graag.

Kunstkamer Vaassen is elke zaterdagmiddag geopend van 13.00-17.00 uur; tot en met eind oktober 2018. Voor de periode november 2018/maart 2019 zal een winterexpositie worden samengesteld. Een bericht hierover zal in de regiopers geplaatst worden.

Adres: hoek Torenstraat/ter Heerdtspad 14 (vlak bij de Deka supermarkt); de ingang van de kunstkamer is gelegen aan de Torenstraat.

U bent van harte welkom in Kunstkamer Vaassen, dat de bezoekers een spannend en creatief avontuur wil laten zien; en een ontmoetingsplek wil zijn voor kunstenaars, beeldende kunst en publiek.

Kunstkamer Vaassen

Contact: Wim Adema

E kunstkamervaassen@gmail.com

W www.kunstkamer-vaassen.blogspot-com

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.