Budo Blok


22 September zullen een aantal van onze jeugdleden weer meedoen aan de demodag in Goch (Duitsland), Deze dag is er speciaal om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met het kickboksen in de ring, alles onder toeziend oog van de kickboksbond WFCA. 
De kinderen sparren 2 rondes van 1 minuut met hoofdkap, bortsprotectie, bokshandschoenen en scheenbeschermers, technieken naar het hoofd  zijn niet toegestaan net als een echte jeugdwedstrijd. Lijkt het uw kind of uzelf een keer leuk om mee te trainen?

Elke dinsdag en vrijdagavond trainen we van 19.00 tot 20.00 en is er mogelijkheid om een gratis proefles mee te doen.

Leeftijd is vanaf 7 jaar.

Het adres is Veenweg 19A Vaassen 

Meer info Budo-blok@outlook.com of via onze facebookpagina www.facebook.com/BudoBlokKickboxing 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.