Praotstoel Radio794

Truckersdag 2018 in de Gemeente Heerde van 10 – 17 uur. Met vooruitblik naar Run for Joyce. Erik Daems gaat weer eens muzikaal dwars door Overijssel kijken waar hij streektaalmuziek kan vinden van de laatste jaren. Gert Roelofs gaat om 10 uur achter de knoppen zitten in de Praotstoel tijdens deze Truckersdag 2018. Deze 3e zaterdag in september staat bij Radio794 en haar voorganger al 28 jaar in de agenda van alle medewerkers van Radio794 als “TRUCKERSDAG”. Dat wordt ook elk jaar intens beleefd door de radiomakers. Verzoekplaten worden op de dag zelf veelvuldig aangevraagd via 0578-695570 of via redactie@radio794.nl Linda Seinstra is samen met Cor Rorije in de Reportagebus van Autoschadebedrijf Berghorst onderweg tussen de verschillende punten voor de start van de tocht. Om 11:00u zijn ze bij TSN aan de Molenweg in Heerde (het instappunt voor de Truckersdaggasten) gaan daar in gesprek met Liane Houtman over de Run for Joyce die op Vrijdag 21 september gehouden wordt. 
De Evenementenkalender van Hette Kolkman zal om 11:40u gepresenteerd worden vanuit de studio in Heerde. 
En vanaf 12:30u rijden Linda en Cor de route mee tot ongeveer 17:00uur. Ze doen dan verslag van dit alles in het programma Zaterdagmiddag Plus waar Gerben Rorije achter de knoppen zit. U beleeft dan alles wat er onderweg gebeurt in Heerde, Wapenveld, Vorchten en Veessen voor ze weer in Heerde aan komen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.