VOEDSELBANK VOOR DIEREN VAASSEN e.o.


Wie zijn wij?

De voedselbank voor dieren wil een ondersteuning zijn voor mensen, woonachtig in de Gemeente Epe, die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet goed meer voor hun huisdier(en) kunnen zorgen. Waardoor zij hun dierbare huisdier, dat zij al jaren hebben, weg zouden moeten doen. Dit is iets dat naar onze mening niet nodig zou moeten zijn en waar wij ons, door middel van deze voedselbank, sterk voor willen maken. Wij, Kim en Marilynn, beiden woonachtig in Vaassen zijn deze voedselbank voor dieren gestart om ook diegenen te helpen die in onze omgeving wonen en hulp nodig hebben. De voedselbank voor dieren heeft ook elders in het land een vestiging opgebouwd en daar wordt eveneens hard gewerkt om met elkaar hulp te bieden waar dat nodig is.
Wat doen wij?
De voedselbank voor dieren benadert bedrijven, dierenartsen en particulieren met de vraag diervoedsel te willen verstrekken, zodat wij dit weer kunnen verdelen onder onze cliƫnten.
Wie kan zich inschrijven
Mensen die ingeschreven staan bij de voedselbank voor mensen komen in aanmerking voor de voedselbank voor dieren. Zo ook degenen die te maken hebben met schuldhulpverlening of een bewindvoerder hebben toegewezen gekregen. Komt u er voor in aanmerking dan kunt u ons benaderen via de mail.
Hoe kunt u helpen?

In de eerste plaats door een donatie in de vorm van dierenvoeding/kattengrit en hooi en stro aan te bieden. Maar ook kunnen wij uw steun goed gebruiken bij het verspreiden van onze naamsbekendheid. Voor donaties zijn wij telefonisch te bereiken via bovengenoemd nummer.
De dieren en hun baasjes zijn u zeer dankbaar.

Marilynn van Dam-Babin / Kim van Essen

Steun ons !

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.