A day in the woods -Dé buitendag bij scouting Maarten van Rossum.

Scoutinggoep Maarten van Rossum uit Vaassen nodigt iedereen uit voor haar activiteitendag op 29 september. Voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met volwassenen organiseren de scouts verschillende activiteiten tussen 10.00-16.00 uur op het Hartstra-Oord (Elspeterweg 59). Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen voor een klein bedrag zich de hele dag vermaken in én rond het bos.

Voor elke leeftijdsgroep zijn er spellen in de categorieën klimmen, schieten, vuur en een echte Challenge-spel waarbij gave prijzen te winnen zijn. Zo is nu al bekend dat er twee tickets te winnen zijn voor een dag klimmen in het Klimbos in Apeldoorn.

Voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar zijn er de hele dag verschillende workshops te volgen waarvoor je kunt inschrijven. Voor hen een dag vol survivaltechnieken, zoals het snijden van lepels uit hout en outdoor koken met o.a. Dutch-ovens en pizza-tonnen.

De scouts werken nu hard aan het maken van de activiteitenplanning en de bijbehorende pagina op hun website. Wil je alvast op de hoogte gehouden worden? Volg dan de Scoutinggroep Maarten van Rossum op Facebook en zeer binnenkort ook via www.mvanrossum.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.