NIEUW VIOS Kidsclub

Veel kinderen staan te trappelen om eindelijk ‘op voetbal’ te mogen. Voor de allerkleinsten jongens en meisjes heeft Vios een nieuwe opzet ontwikkelt om spelenderwijs kennis te maken met het spelletje Voetbal. Elke zaterdag (vanaf 22-9) vanaf 10.00 uur maken de kinderen met heel veel leuke spelletjes en oefeningen kennis met deze mooie en toegankelijke sport. Voetbal is voor iedereen! Er is bijvoorbeeld een spaarsysteem ontwikkelt waarin de basisvaardigheden zijn opgenomen. Als je kaart vol is krijg je een leuke verrassing. In de winter gaan de jongens en meisjes verder spelen en trainen in de gymzaal. Gedurende het voetbalseizoen maken de kinderen van de Vios Kidsclub kennis met de vereniging door leuke evenementen en een kijkje achter de schermen bij het eerste elftal. Deelname aan de Vios Kidsclub en de evenementen is gratis! Kom ook eens kijken en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Zaterdag 29 september organiseert Vios het Rabobank Vios Kidsclub event op de terreinen van Vios! Met heel veel “voetbal”spelletjes! Deelname is gratis en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!       
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom Beekman 06 10201798

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.