Geslaagde Maestro Emst krijgt 17 november zijn vervolg.


De zaal was vorig jaar tot de nok toe gevuld en er waren veel positieve geluiden uit het publiek. Daarom organiseert de muziekvereniging dit jaar nog 1 keer Maestro Emst. De deelnemers zijn tijdens de optocht van het Emsterfeest officieel bekend gemaakt en ze hebben afgelopen week voor het eerst voor het orkest gestaan. Sommigen wat onwennig, anderen alsof ze er al jaren voor staan. De komende weken wordt er verder aan de stukken gewerkt, zodat zij op 17 november precies weten wanneer welke instrumenten inzetten en dit ook aan kunnen geven. De deelnemers die dit jaar strijden om te titel ‘Maestro Emst 2018’ zijn Wim Broekman, Maureen Wellens, Ewout van den Noort, Melinda van der Scheer en Jizo van der Valk. De winnares van 2017, Linda Seinstra, zal 17 november de prijs uitreiken in dorpshuis De Hezebrink. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kunnen gekocht worden bij Spar van Loo of via pr@prinsbernhardemst.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.