KCVO verliest van Witkampers: 0-3.


Op een zonovergoten sportpark De Egelbeek ontving KCVO vanmiddag Witkampers uit Laren. Beide ploegen hadden de punten hard nodig om uit de onderste regionen te raken. Helaas voor de supporters van KCVO leken de Witkampers deze middag deze boodschap beter te hebben begrepen dan de spelers van KCVO. Witkampers liet aan duidelijkheid niets te wensen over zette de KCVO defensie vanaf het begin van de wedstrijd onder druk hetgeen resulteerde in de openingscore in de derde minuut: 0-1. KCVO probeerde de achterstand ongedaan te maken maar slaagde daarin niet. Het spel was slordig en tot gevaarlijke aanvallen kwam het amper. Het eerste wapenfeit was een schot, net naast, van Melvin Balk en kort daarna een goed schot van Dahley Oortwijn dat knap werd verwerkt door de goalie van Witkampers. Witkampers controleerde de wedstrijd en kwam tot een aantal gevaarlijke aanvallen. Vlak voor rust maakte Dahley Oortwijn een actie in de zestien meter van Witkampers en werd in de ogen van de KCVO-supporters onreglementair gestopt. Zij claimden een penalty, echter de goed leidende scheidsrechter beoordeelde deze situatie anders.
De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Witkampers scoorde in de 48-ste minuut de 0-2 en KCVO was niet bij machte om de wedstrijd naar haar hand te zetten. Een kopbal van Niels Weultjes en een vrije trap van Stan Hagen leverden geen doelpunt op. Witkampers bleven gevaarlijk in de counter en scoorden in de 55-ste minuut de 0-3. Typerend voor deze wedstrijd was dat aanvallende middenvelder Melvin Balk in de 62-ste minuut een bal van zijn eigen doellijn haalde om erger te voorkomen. Ook de ingevallen Mike Diks, Owen Westra en Edwin Stegeman konden de eindstand van 0-3 niet veranderen.
Volgende week speelt KCVO om 14.00 uur de uitwedstrijd in en tegen Lochem.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.